Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_6vhfn4hv09dongui876hcmps51, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Sprekers | Congres Anders Werken

Sprekers

Paul Verburgt

Paul Verburgt

Paul Verburgt was jarenlang directeur van organisaties in de publieke en private sector. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur en publicist. Een tijdje geleden verscheen zijn derde boek, Minimal Management, een hardhandige afrekening met de overdaad aan bazen en regels, tevens een praktische gids om het heel anders te doen. Minimal Management werd een bestseller.

Sessies

 
Jolien Weijers

Jolien Weijers

Jolien Weijers is advocaat bij Bruggink & Van der Velden.

Sessies

 
Sjoerd van der Velden

Sjoerd van der Velden

Sjoerd van der Velden is oprichter van en advocaat bij Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs.

Sessies

 
Karin Croon LinkedIn

Karin Croon

Karin Croon is sinds 2014 medeverantwoordelijk voor de digitalisering van de data- en klantinteractie binnen KPN. Zij heeft het People en Team Development Center neergezet. Dit team zorgt ervoor dat de ontwikkeling van medewerkers en teams centraal staan. Zowel op het gebied van technologie, organisatie, cultuur als klanttevredenheid zijn via een onorthodoxe aanpak grote doorbraken gerealiseerd. Hiervoor bekleedde Karin diverse business transformatie- en operationele management- functies binnen en buiten KPN.

Sessies

 
Anjo Dimmers en Erik van Landewijk

Anjo Dimmers en Erik van Landewijk

Beide trainers hebben ruim 20 jaar onderwijservaring waarin ze ook leidinggevende functies hebben bekleed. Ze hebben een eigen bedrijf van Landewijk TCC (sinds 2008) en geven groepstrainingen zowel als individuele trainingen in organisaties zoals Toverland, het Laurentius Ziekenhuis te Roermond en AppSignal. De trainingen worden gegeven met als voornaamste uitgangspunt Executive Neuroscience, aangevuld met de Transactionele Analyse, NLP en het gedachtengoed van Stephen Covey.

Sessies

 
Raymond Maas LinkedIn

Raymond Maas

Raymond Maas heeft ruime ervaring in verander en implementatieprogramma’s bij verschillende organisaties. Voornamelijk op het gebied van organisatiecultuur, anders werken en veranderleiderschap. Raymond is tevens mede-auteur van het boek ‘Engage!’ over avontuurlijk veranderen.

Sessies

 
Ruben Klerkx

Ruben Klerkx

Ruben Klerkx van Bizarbijzonder.nl helpt verandering leuk én effectief te maken. Verander het spel, laat jezelf zien en excelleer. Start! Klerkx helpt organisaties om verandering vorm te geven. Om te investeren in hun mensen en ze te enthousiasmeren voor verandering. Grote veranderingen beginnen altijd bij persoonlijke veranderingen. Dat is waar hij zich op richt; impact maken vanuit persoonlijke verandering. Hoe hij dat doet? Door jaren onderzoek te doen en de “7 levels voor meer impact” ® te bedenken, waarmee mensen leren om zelf verandering teweeg te brengen. “Ik geloof dat sterke organisaties worden gemaakt door sterke mensen met sterk ontwikkelde persoonlijkheden.” Duurzame gedragsverandering: Verhoog je persoonlijke effectiviteit en maak succesdoorbraken voor het leven.

Sessies

 
Lois Baas

Lois Baas

Sinds 1989 is Lois actief als adviseur, trainer en coach en heeft ze uiteenlopende leer- en verandertrajecten begeleid in diverse branches en organisaties. Ze heeft lang samen gewerkt met Hannah Nathans, auteur van de bestseller Adviseren als tweede beroep. Lois is onder andere trainer/coach van de leergang Adviseren als tweede beroep. Daarnaast begeleid ze veel teams met (P&O-)adviseurs in hun professionalisering.

Sessies

 
Willemijn Boskma

Willemijn Boskma

Willemijn Boskma is agile coach en organisatieadviseur. Haar drijfveer in haar werk is om meer energie en authenticiteit op de werkvloer te brengen. Door agile werkwijzen, coaching en HR samen te brengen, helpt ze teams en organisaties betere prestaties neer te zetten. Willemijn heeft een diverse achtergrond en heeft ervaring opgedaan in verschillende managementfuncties, als HR-adviseur en als trainer. Ze is lid van een internationale HR-werkgroep die o.a. het Agile HR Manifesto heeft opgesteld. Willemijn schrijft regelmatig artikelen over de nieuwste ontwikkelingen in HR. (foto Gaby Jongenelen Fotografie)

Sessies

 
Nienke van de Hoef

Nienke van de Hoef

Nienke van de Hoef is executive agile coach en expert op het gebied van agile transformaties in een non-IT omgeving. Ze is ondernemer, mede-oprichter van Scrum Company, veelgevraagd spreker en co-auteur van de boeken Scrum in actie en Agile HR. Nienke gelooft dat wendbaarheid de sleutel is tot succesvolle duurzame organisaties met tevreden klanten en blije medewerkers. Nienke adviseert en coacht management- en directieteams in het bedrijfsleven en de non-profitsector in hun rol bij agile transformaties. (foto: Gaby Jongenelen Fotografie)

Sessies

 
Astrid Haveman

Astrid Haveman

Astrid Haveman, Business organizer en DISC consultant bij Master of Workflow, ondersteunt professionals en teams bij de praktische inrichting van effectievere werkprocessen. Zowel bestaande situaties als bij verandering van werkmethodieken. Dit doet zij vanuit de basisvoorwaarden van werk: rust, ruimte en overzicht. Opruimen, stroomlijnen, herinrichten van en focus houden op de dagelijkse organisatie van werkzaamheden en de interne communicatie. Zo traint en begeleidt zij, met haar team, professionals naar (meer) grip op en regie over hun werkprocessen. En een heldere praktische inzet van communicatie in samenwerking. Zij leert professionals de eigen expertise (weer) maximaal in te zetten, door kennis, motivatie en vaardigheden rond werkuitvoering te verbeteren. Zij werkt vanuit de basis met Getting Things Done, Getting Teams Done, Lean, Covey en een specialisatie Chronische desorganisatie. Vanuit een achtergrond uit de zorg, administratieve organisatie en onderwijs, en diverse opleidingen in werkorganisatie en werkprocesbegeleiding, en een DISC opleiding, heeft ze inmiddels veel ervaring met de begeleiding van professionals in veranderende werkomstandigheden. Zowel op individueel als team niveau. Bedrijfsleven en (semi) overheid zijn daarin haar ervaringsgebieden. www.masterofworkflow.com

Sessies

 

Meermans-korting

Met meer mensen inschrijven = korting! Oplopend tot wel €100,-

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_6vhfn4hv09dongui876hcmps51, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0